fbpx
3 C
Skopje

2020 исполнета со слобода, македонизам, конзерватизам и патриотизам

АКТУЕЛНО

Ви посакуваме Среќна Нова 2020 година, исполнета со:

1.СЛОБОДА: Правда, Демократија, Принципи, Промени, Либерали, Екологија и Здрава Животна Средина
2.МАКЕДОНИЗАМ 
Татковина, Македонија, Национализам, Сигурни Граници Силна Армија НАТО 3.ПАТРИОТИЗАМ СилнаЕкономија НискиДаноци Дигитализација Спорт Млади 4.КОНЗЕРВАТИЗАМ Љубов Традиција Фамилија Здравје Бериќет Слобода Среќа Успех и ИндивидуаленПросперитет

Во новата 2020 година, дел од нас ќе бидат тука да ве информираат, дел да помогнат во десничарска и центар-десно едукација, дел ќе сме активни во политички кампањи, а друг дел ќе критикува. Ќе анализираме, ќе коментираме, ќе понудиме и решенија, ќе кажаме 1000 зошто и 1000 затоа.

Среќни и весели празници од целиот тим.

Да живее Македонија!

Идеолошки и аналитички центар Конзерватив МК и сите партнери на политичкото движење #Conservatives #Конзервативци – Conservative MK / Конзерватив МК

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -