fbpx
5 C
Skopje

Ако вашиот сопруг ви ги прави овие четири работи, веднаш напуштете го

АКТУЕЛНО

Овие знаци ви даваат зелено светло да заминете, дури и ако не сте 100 посто сигурни дека ја правите вистинската работа.

Ова е кратко, но брутално. Немојте да се залажувате, ова се знаци покажуваат дека е време да се разведете од својот сопруг.

Доколку тој е насилен или пак ве инзеверува, а исто така не треба да продолжите да живеете и со човек манипулатор или пак човек кој има пороци (алкохол, дрога, коцка..).

Најновите студии ги советуваат жените веднаш да ги напуштат овие мажи.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -