fbpx
24.8 C
Skopje

Анри Андоноски- нов координатор на ВМРО-ДПМНЕ ОК Крива Паланка

АКТУЕЛНО

Со одлука на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на седницата одржана вчера, за нов координатор на Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Крива Паланка е назначен Анри Андоноски.

Анри Андоноски и предходно го водеше Општинскиот комитет во периодот 2011-2012 година, а под негово раководство во тој период ОК Крива Паланка извојуваше победа на парламентарните избори и покажа најголем капацитет за мобилизација на членството со рекодрни околу 1500 членови кои организирано од Крива Паланка го посетија централниот Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -