15 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Апел до институциите: Мајка плаче и ги храни своите болни синови – видеото е за оние кои имаат очи и уши, но ниту гледаат, ниту слушаат

На социјалните мрежи повторно се појави видео од Лиле Димитриевска која е мајка на два синови, кои се болни. Лиле се жали од институциите дека во неколку наврати побарала асистент со полно работно време, но досега сеуште не добила одговор од никој.

Видеото е за оние кои имаат очи и гледаат, а не слушаат, видеото е за оние кои слушаат, а не сакаат да гледаат.

Да и помогнеме на мама Лиле и на нејзините два сина.

ИМА ЛИ ПИЛОТ ВО АВИОНОТ?????

Posted by Aco Dumovski on Saturday, November 23, 2019

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.