fbpx
28.8 C
Skopje

Апел за помош на Бобан Теовски

АКТУЕЛНО

Ве молиме да го отворите вашето срце и да му помогнеме на Бобан Теовски, 29 години од о.Илинден со дијагноза (аденоиден цистичен карцином) кој неодамна беше на лекување во Турција-Истамбул. По неполна година болеста прогресира за што е неопходна повторна зрачна терапија која ке ја прима во Турција. Тоа претставува дополнителен финансиски проблем за семејството па замолуваме да бидете хумани и да донирате. Ви благодариме!

Вашето малку за некому ќе значи верба, надеж, ЖИВОТ…

За корисници на Телеком 070 143-155
За корисници на Оне.ВИП 143-466

Сметка за донации:
Број на сметка 200002389989006
Корисник Бобан Теовски
Шифра за донација 562
Банка Стопанска банка АД Скопје
(девизна сметка МК07200003103442145)

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -