fbpx
18.7 C
Skopje

Апел за помош на Иван Кекеновски

АКТУЕЛНО

Малиот Иван Кекеновски боледува од епилепсија и церебрална парализа.

За да се подобри неговата состојба и и тој да има нормално детство, потребно е да оди на операција во клиника во Ќуприја, операција која ја прават руски лекари. Сумата која е потребна е 310000 денари.

Да помогнеме со донација на телефонскиот број 070 143-191 за корисници на Телеком.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -