17 C
Skopje
- Advertisement -

AUTHOR NAME

Stefan Vasilevski

53 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Зошто занаетчиите не се опфатени со ниту една владина мерка

Зошто занаетчиите не се опфатени со ниту една владина мерка?!? Фризери, козметичари, златари, фотографи, електроничари, металци, електричари, автомеханичари, оптичари, столари, шивачи, чевлари, каменоресци, цвеќари,...

Добри ли се владините мерки за просечно македонско семејство

Одложување отплата на кредити додека се вратат платите на нормала, како и сметките за струја, вода, парно и други трошоци или пак истите да...

Зошто Македонците се уплашени да живеат без строга контрола?

Нешто во врска со Македонците ми нема многу смисла. Вољата да се предаде што поголема контрола на владата. Е сега, бидејќи даноците...

12ти април: Парадоскот „бесплатното“

Бесплатното, и покрај тоа што е една од најпопуларните басни раструбени по митинзи од политичари гладни за моќ и контрола и проплакани за мека...

Европа и светот се мобилизираат во центар-десно и десно

Под покровителство на Вашингтон, и во организација на домашниот тинк-тенк 🇮🇹 Nazione Futura говорници на конференцијата “National Conservatism: God, Honor, Freedom of Nations беа Марион Марешал, младата наследничка...

Светската десница на средби во Рим. Ќе има и Македонци.

После минатата средба и самит во Вашингтон, дел од светската десница на средба во Рим: Светските и европски конзервативци и десничари на заедничка конференција со...

Најдобра влада за потпишување трговски договори е владата на Љубчо Георгиевски – на СДСМ најлоша

Во период од безмалку три години, владата предводена од СДСМ не успеала да склучи ниту еден трговски договор, што ја рангира на дното на листата...

Рекорд на анти-христијански напади во Европа!

За време на празник да испратиме порака за мир и соживот но и да си ја браниме традицијата од злото! На сликата споделена од Идеолошкиот...

Наталитетот во Велес и регионот во огромен пад

Во Општина Велес (која го опфаќа и регионот), во некои подобри времиња се раѓале и над 1.800 бебиња - велат од општата болница во...

Источното крило на НАТО се зајакнува заради опасност од Русија

Во 2020 година, САД ќе канализираат 175 милиони долари од својот одбранбен буџет за поддршка на воената соработка и развој на одбранбениот потенцијал на Естонија,...

Latest news

Рано е да се препорача како мерка – Вакцинираните со БСЖ се поотпорни на Ковид-19

Постојат претпоставки дека лицата кои што ја примиле БСЖ вакцината се поотпорни на корона вирусот. Ова денеска ги истакна доктор Владимир Микиќ од Институтот за...

Вакцинираните со БСЖ се поотпорни на Ковид-19 – рано е да се препорача како мерка

Постојат претпоставки дека лицата кои што ја примиле БСЖ вакцината се поотпорни на корона вирусот. Ова денеска ги истакна доктор Владимир Микиќ од Институтот за...
- Advertisement -