fbpx
20.8 C
Skopje

Балкоски: Европска Македонија е определба на ВМРО НП под водство на Љубчо Георгиевски

АКТУЕЛНО

Европска Македонија ,, е определба на ВМРО – Народна партија под водство на претседателот Љубчо Георгиевски. Во сите изборни кампањи, слоганите на кампањите беа наменети за Европските перспективи : ,, Иднина наместо судбина ,, ,, Европа сега ,, а со сите програми на партијата, се промовираат Европските принципи за демократија, човекови права, економски просперитет, како и начинот на нивното спроведување во Република Македонија.
ЗА успешен референдум и ЗА Македонија како идна членка на НАТО и Европската Унија !

ФБ СТАТУС НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА ЉУПЧО БАЛКОСКИ

 

 

,, Европска Македонија ,, е определба на ВМРО – Народна партија под водство на претседателот Љубчо Георгиевски. Во сите…

Posted by Ljupco Balkoski on Thursday, August 30, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -