fbpx
5 C
Skopje

Биле обични близначки се додека не наполниле 11 години – изгледот драстично им се променил

АКТУЕЛНО

Мери и Рут се вистински, неразделни близначки. Сестри кои отсекогаш биле поврзани и одеднаш на 11 години почнале да менуваат, поточно една од нив драстично се променила.

Мери развила тешка зависност од храна. Бидејќи ситуацијата станувала се полоша така и односот на нивната мајка се сменил, па Рут ја нарекувала „онаа убавата“.

-Таа отсекогаш беше совршената близначка. Јас бев просто вишок. – се присетила низ солзи Мери, гостувајќи во шоуто на Опра. Вели дека мајка ѝ ја сака, но дека се срами од неа.

Меѓутоа врската меѓу близначките е нешто посебно. Колку и Мери да страда, Рут е секогаш со неа, па заболела од анорексија и булимија. Била ужасната од помислата дека и таа може да се здебели како Мери. Попрво се изгладнувала до смрт отколку да изгледа како Мери.

Вака изгледало нивното појавување кај Опра, а по шест години таа одлучила повторно да ги побара. Дознала дека Мери конечно решила да си помогне себеси и да ослабе до непрепознатливост.

Фото

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -