fbpx
6 C
Skopje

Блазе си ѝ на таа што ќе ја ожени: Вака Милен си ја сака и почитува идната соруга

АКТУЕЛНО

Милен им прави проблеми на селските власти, ни помалку, ни повеќе, во врска со гробните места на селските гробишта.

Милен си запоседнал и веќе уредил седум парцели на селските гробишта за четири гробни места. Проблемот е што дома тие се тројца – тој и неговите родители. Четвртото, вели, дека е за неговата сопруга. Е тука настанува фрката – бидејќи Милен не е женет. Вели дека гробното место го чува за жената со којашто ќе се ожени. Внимателен и грижлив човек.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -