fbpx
6.8 C
Skopje

Хит видео на интернет: Наставничка на балони ги учи малите ученици како да се бришаат со тоалетна хартија (видео)

АКТУЕЛНО

Проблемот е што понекогаш, овие теми се важни за нашата среќа или нашето здравје.

Знаете ли кое важно нешто го учите во детството и го користите до крајот на животот? Како да се избришете после одење во тоалет.

Една наставничка ја сфатила важноста на оваа „вештина“, па им одржала лекција на своите ученици на навистина креативен начин.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -