fbpx
6.8 C
Skopje

БРАВО ЗА НОВИНАРОТ НА ТВ 21: Однесе жителка на Тимјаник и ја запозна со децата против кои протестираше

АКТУЕЛНО

Новинар на ТВ 21 однесе жителка на Тимјаник и ја запозна со децата против кои протестирашe. Видеото погледнете го во продолжение.

 Извор: Тв21

Неинформирана жителка протестира против сместувањето на децата со посебни потреби во Темјаник – Се покаја кога се запозна со децатаBanore e painformuar protestoi kundër sjelljes së fëmijëve me nevoja të veçanta në Timjanik, u pendua kur u njoftua me femijët

Posted by TV21 on Monday, June 11, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -