30 C
Skopje

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Ќе го следат ли и другите градоначалници неговиот пример: Општина Штип со дезифенкција во станбените згради

Градоначалникот на Штип Благоја Бочварски денеска на својата официјална фејсбук страница ги информираше сограѓаните дека е започната дезифенкција во станбените зградови во градот. Започнавме со...

Тренчевски демантира: Нема масовно труење на кучиња во Пехчево, станува збор за само едно куче

Градоначалникот на општина Пехчево Драган Тренчевски денеска во изјава за „Поглед“ демантира дека има масовно труење на животни во градот. Како што вели Тренчевски,...

Свлечишта, поткопан асфалт и улица без ниту еден сообраќаен знак- скопска реалност

Неодамна „реконструираниот“ регионален пат на улиците „Мариовска“ и дел од улицата „Христо Татарчев“, се до спојот на улицата кај црквата Теферич, станува се поопасен...

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК Зоран Тасев

Свети Николчани прашуваат кога ќе се исчисти речното корито во центарот на градот и непосредно пред училиштето и градинката и кога ќе се собери...

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК Дарко Шехтански

Овие фотографии пристигнаа до нашата редакција од читатели од Делчево. Градоначалникот Дарко Шехтански не превзема никакви мерки да ги санира дупките на улицата во центарот...

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Сечените гранки од дрвата и покосената трева се во надлежност на град Скопје т.е на јавното претпријатие Паркови и Зеленило. Ова се наоѓа на...