fbpx
8 C
Skopje

Интервју

Интервју со Ариф Калгури, кандидат за претседател на Факултетско студентско собрание на Филозофски факултет-Скопје

Денес нашата екипа Поглед.мк разговараше со кандидатот за претседател на Факултетското студентско собрание на Филозофски факултет - Скопје. Станува збор за Ариф Калгури, студент...

ИНТЕРВЈУ СТЕФАН БОГОЕВ: Карпош, полека но сигурно прераснува во ДОМ за сите генерации

Г. Богоев. Денешните интервјуа обично започнуваат со стандардните прашања за мерките кои општините ги преземаат во борбата против коронавирусот, но нашето прво прашање е...