fbpx
13 C
Skopje

Колумни

Преспа ли е иднината на туризмот, наместо Охрид?

Економската криза кулминира во Македонија. Бизнисот виде дека власта слабо реагира па почна да вика – Бог нека ни е на помош. Е, тука...

Ова не е борба само на еден министер

Се чини дека веќе и не постои ден во кој ќе се разбудиме а нашето утринско кафе нема да го поминеме покрај малите ТВ...

Петар Марков: Рецепт за успех – повеќе доктори во политиката

170 во 2017-та, 250 во 2018-та, во 2019та, 250 само до октомври. Ова се бројките на лекари кои ја напуштиле Македонија во последните три...