23 C
Skopje

Видео Блиц

Се за изборите во Хрватска: ХДЗ, конзервативците и десницата, анти-семитизам…

Што се случува со ХДЗ? Каде оди десницата во Хрватска? Мирослав Шкоро и конзервативците на изборите.... Дали Иван Пернар со неговата групација како и...

ВИДЕО: Македонска делегација на форумот на најголемата десничарска организација во светот, ИДУ

Деновиве ќе се одржи форум и настан на најголемата центар-десно & десно политичка групација во светот, ИДУ/IDU - International Democrat Union. Европските и светски конзервативци...

[ВИДЕО] Кој прв до плоштад: автомобил, автобус или велосипед?

Тимот на млади конзервативци при конзерватив МК (www.Conservative.mk) спроведе акција за видовите превоз до центарот на градот. Тие, почнувајќи во исто време со 3...

ПОГЛЕД.мк: Кој е следниот правилен чекор за десницата во Македонија (ВИДЕО)

На денот на создавањето на ВМРО, порталот „Поглед“ се сретна со четворица претставници на десничарската идеја во Македонија. Разговаравме со проф. др. Ненад Новковски,...