32 C
Skopje

Живот

(ВИДЕО) Не можете ниту да претпоставите – погледнете како бебињата гледаат на светот во првата година

Кога ќе се родат, малите дечиња речиси ништо не гледаат. Тие распознаваат само светлина и темнина, но се им е како во магла, односно...

Што се случува со фетусот додека мајката дише загаден воздух

Секое дете заслужува да дише чист воздух. Во ова видео можете да слушнете повеќе за последиците што загадениот воздух може да ги има врз...

Колку често треба да се бањаат вашите деца

Сте се запрашале ли колку често треба да ги бањате вашите деца? How often do Children need to Bathe? – едно од најинтересните прашања...