30 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Д-р Сашко Николов: Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии

Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии и нивните членски книшки. Трудот, знаењето и амбицијата за уште подобро, треба да...

Салиу: Хатеме Сулејмани замина на подобро место, но нејзината смрт отвори многу прашања

Хатеме Сулејмани замина на подобро место, но нејзината смрт отвори многу прашања... Министерството и #8септември треба да и покажат на јавноста како се лекуваат пациентите...

Д-р Сашко Николов: Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии

Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии и нивните членски книшки. Трудот, знаењето и амбицијата за уште подобро, треба да биде музата, која ќе ги води младите кон врвот, кон успехот. #Можеме, уште повеќе, уште подобро!!!

Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии и нивните членски книшки.

Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии и нивните членски книшки. Трудот, знаењето и амбицијата за уште подобро, треба да биде музата, која ќе ги води младите кон врвот, кон успехот. #Можеме, уште повеќе, уште подобро!!!

Gepostet von Д-р Сашко Николов am Montag, 29. Juni 2020

 

Latest Posts

Д-р Сашко Николов: Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии

Не смееме да дозволиме, да идеологијата на младите, бидат политичките партии и нивните членски книшки. Трудот, знаењето и амбицијата за уште подобро, треба да...

Салиу: Хатеме Сулејмани замина на подобро место, но нејзината смрт отвори многу прашања

Хатеме Сулејмани замина на подобро место, но нејзината смрт отвори многу прашања... Министерството и #8септември треба да и покажат на јавноста како се лекуваат пациентите...

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.