19 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Д-р Сашко Николов со здравствени препораки за периодот на ре-социјализација (Видео)

Почитувани сограѓани, новите ритуали, во нашата ре-социјализација:

1. Социјална дистанца од 1.5 до 2 метри
2. Носење заштитна маска во затворен простор и носење заштитна маска на отворен простор, кога неможе да се одржи социјална дистанца 1.5 до 2 метри
3. Дезинфекција на раце и дезинфекција на работни површини

Почитувани сограѓани,новите ритуали, во нашата ре-социјализација:1. Социјална дистанца од 1.5 до 2 метри2. Носење заштитна маска во затворен простор и носење заштитна маска на отворен простор, кога неможе да се одржи социјална дистанца 1.5 до 2 метри3. Дезинфекција на раце и дезинфекција на работни површини

Posted by Sasko Nikolov on Thursday, May 21, 2020

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.