fbpx
6 C
Skopje

Да ѝ помогнеме на Анастасија од Пирава

АКТУЕЛНО

Анастасија Ризова, мало девојче од Валандово, село Пирава, се бори со тешката форма на тумор, за третманот во Турција е неопходна сума од 100.000 евра, пари што не можат да ги обезбедат нејзините родители.

За таа намена креирана е „Гоу Фанд Ми” кампања за донации за малата Анастасија, која итно бара начин да оди на лекување во Турција, така што соништата на родителите за заздравување на нивното дете ќе станат реалност, а малата Анастасија ќе започне да живее нормален и здрав живот.

Да бидеме хумани, да бидеме луѓе, затоа што на нашата мала Анастасија и нејзините родители ова значи Живот!

Од Македонија и странство можете да донирате на отворената донаторска сметка:

IBAN MK07200003533584183 (za stranstvo) – Жиро сметка за Македонија: 200003533584183

SWIFT STOBMK2XXXX – STOPANSKA BANKA A.D. -11 OKTOMVRI 7 – 1000 Skopje

Линк за донации преку GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/apel-za-pomoc-apel-for-help-anastasija-rizova

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -