fbpx
5 C
Skopje

Дали со овој чекор Карлеуша стави официјален КРАЈ на пријателството со Шерифовиќ

АКТУЕЛНО

Марија и Јелена се пријатели многу години, но Карлеуша не и прости на Шерифовиќ дека нејзината пријателка и даде поголема поддршка на дисквалификуваниот натпреварувач во конфликтот што ја разниша балканската јавност последниов период, а кој “дивата” го води против 18-годишната Вања Кнежевиќ.

Како резултат на постапките на Марија, Јелена Карлеуша ја одследи Шерифовиќ од Инстаграм. Она што најверојатно ја иритираше Јелена е што Марија јавно рече дека Карлеуша ја притискаше да ја дисквалификува натпреварувачката:

“Додека траеше целата драма, Јелена побара да биде дисквалификуван мојот кандидат и таа ме замоли да го сторам тоа директно. Јас реков дека, прво, ги немам тие овластувања, второ, дека не се сметам себеси за џелат и не можам никого да обезглавам и да ги исфрлам од натпреварувањето, без оглед што минатата година дисквалификував еден од моите кандидати кој направи нешто многу грдо на неговиот колега од мојот тим. Не сакав да направам ништо такво. На крајот, продукцијата ја донесе одлуката што ја донесе”, рече меѓу другото Марија.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -