fbpx
10.8 C
Skopje

ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ СО ПОДДРШКА ЗА ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА ЗА ИНСТИТУТОТ ПО БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА ВО КОЗЛЕ

АКТУЕЛНО

Драги пријатели,
Повелете во сабота, 30.06.2018. во Скопје Сити Мол заедно да ја поддржиме иницијативата на порталите ,,Поглед” и ,,Трибуна” и да донираме средства за Институтот за белодробни заболувања кај децата во Козле.

Хуманитарната акција ќе трае од четврток, 28.06. до недела, 01.07. Ве очекувам во сабота во 15 часот во Скопје Сити Мол, да се дружиме и да им помогнеме на дечињата!

 

Драги пријатели, Повелете во сабота, 30.06.2018. во Скопје Сити Мол заедно да ја поддржиме иницијативата на порталите…

Posted by Daniel Kajmakoski on Wednesday, June 27, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -