fbpx
21.8 C
Skopje

Делата на Пепи Атанасов, украс на градот Делчево

АКТУЕЛНО

Сликарот Пепи Атанасов со последното негово дело на дел од екстериерот на комплексот „Делчевчанка“.

https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/354219928437089/

Сликарот Пепи Атанасов со својата непроценлива сликарска дарба уште една докажа дека е врвен мајстор кога е во прашање сликањето уметнички дела кои ќе останат да сведочат за неговиот неверојатен талент. Последното негово дело граѓаните на Делчево сигурно го забележале на дел од екстериерот на комплексот „Делчевчанка“. Несомнено станува збор за дело кое заслужува секакви пофалби. Во следното видео погледнете како изгледаат „Ангелите“ на уметникот Пепи Атанасов.

ВИДЕОТО НА Delcevo365.mk

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -