fbpx
3 C
Skopje

Досега во ѓубре сте фрлиле најмалку 500 евра: Знаете ли дека во кутијата од цигари се крие богатство?

АКТУЕЛНО

Пушачите сигурно ќе ги изненади фактот дека досега сигурно во ѓубре фрлиле најмалку 500 евра, фрлајќи ги кутиите од цигарите во ѓубре.

Се работи за тоа дека право мало богатство се наоѓа во сребрените и златни фолии со кои е обложена внатрешноста на секоја кутија.

Дека оваа работа не е едноставна, сведочи и податокот дека за еден килограм фолија потребно е да се соберат 1000 кутии цигари, ноне од било кои.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -