fbpx
16 C
Skopje

Духот на девојката шета – возачите велат дека редовно возат стоперка која одамна настрадала

АКТУЕЛНО

Ширум светот голем број на луѓе се сведоци на слични случувања – гледаат личност која одамна загинала на тоа место, дури и зборуваат со неа. Некои тоа го препишуваат на заморот, некои се трудат да заборават, а некои истражуваат дека е навистина можно да виделе дух.

Во исповед која кружи на интернет еден маж напишал што му се случило:

-„Одев од Белград кон Смедерево и ме стопираше една русокоса девојка. Преслатка, шармантна. Ме повика да дојдам на ручек кога ќе се враќам. Три дена подоцна отидов до нејзината куќа во близина на Смедерево, но вратата ми ја отвори нејзината баба. Кога прашав дали тука живее мистериозната русокоса, таа ми покажа нејзина фотографија и ми кажа дека нејзината внука загинала на тоа место пред 6-7 години во сообраќајна несреќа и дека не сум ниту прв ниту последен кој ја бара.“ – се зборовите на овој човек.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -