fbpx
11.8 C
Skopje

ЕМОТИВНА порака до секој Северномакедонец (ВИДЕО)

АКТУЕЛНО

Кога таму се слави независноста и идеалите за слобода, правда, еднаквост, национален суверенитет и личен човечки интегритет, овде поразите се слават како победи и се чини дека сè ни е лесно да смениме, само не да се смениме самите себе. За еден ден кога нас ќе нè нема, а кога нашите правнуци ќе посакаат да стават рака на срце, на тоа помислува Митревски во својата крајно лична и емотивна порака, стравувајќи дека тој наш пород нема да не спомнува како заклетва.

 

ОФФ.НЕТ

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -