fbpx
8 C
Skopje

Фенг Шуи советува: Еве како ќе се наполните со пари

АКТУЕЛНО

Ако сакате брзо да го пополните паричникот, треба што побрзо да набавите Красула Овата, познатo како дрво на пари, според Фенг Шуи.

Растението не бара многу, многу е отпорно, а ако се грижите за него може долго да трае. Се што му треба е светлина, затоа што без неа листовите ќе се осветлат, а растението ќе се издолжи, а за врме на горештините може да се изнесе и надвор.

Секако, тогаш потребно е повеќе да се залева, но тоа треба да се прави тогаш кога земјата е потполно сува.

Се верува дека истото привлекува многу пари.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -