fbpx
5 C
Skopje

Фотографија која предизвика гнев во Македонија – Има ли жал, како може да прави вака?

АКТУЕЛНО

Оваа фотографија која е направена во Неготино предизвика гнев кај корисниците на Интернетот и тоа со право.

Коментар за ова не е потребен, доволно е да ја погледнете фотографијата и се ќе ви стане јасно.

Човек без потреба го има врзано коњот за својот автомобил и со брзина го малтретира кутрото животно кое нема право на избор, односно мора да постапува според својот сопственик.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -