fbpx
6.8 C
Skopje

Героски: Јас го поминав ковидот во декември, имав неколку дена тешки моменти

АКТУЕЛНО

Јас го поминав ковидот во декември, имав неколку дена тешки моменти, за среќа не бев хоспитализиран. Мојата порака до моите пријатели е да се навреме побарате солидна медицинска помош и да му верувате на лекарот секако ако тој е посветен на вашиот проблем. Да се оствари таа директна комуникација меѓу лекарот и пациентот, тоа е да се лечиме преку далечинско, лично мислам дека не ги даде резултатите што треба да ги даде. Незаменлив е оној концепт директен контакт меѓу лекарот и пациентот.

Ако здравството е отворено за предлозите од страна, не мора да не слушаат новинарите, јас сум тапа за медицина, јас сум пациент во медицината, но знам да читам, знам дека не може Блумберг да објави било што. Таму настапуваат луѓе од целиот свет. Таму има размена на мислења. Ние во тој дел бевме прилично затворени.

Целото видео во продолжение:

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -