fbpx
10 C
Skopje

Го роди на 17 години и го даде на посвојување – ова е синот на пејачката

АКТУЕЛНО

Пејачката Ана Бекута својот наследник Игор Полиќ го родила како гимназијалка, на 17 години, по што ја прател тежок живот.

Ана рано станала мајка, а млада поминувала низ тешки моменти, кои, за среќа, многу брзо успеала да ги преброди, а на својот син да му обезбеди безгрижно детство и нормален живот.

Пејачката синот го родила во вонбрачна врска. била одвоена од своето бебе, а околината ја осудувала. И нејзините родители се нашле на ѕидот на срамот, целото село ги оговарало, а тоа неа најмногу ја болело. Сметала дека тие не се кривиза ништо.

Ана Бекута синот Игор по породувањето го оставила во дом за згрижување на деца, но и денес и е тешко да се присети на ова трауматично искуство.

Ана во една прилика истакна дека раѓањето на Игор ја забрзала нејзината одлука да се занимава со музиката. Денес тие двајца имаат одличен однос, а Игор чето ја подржува својата мајка на концертите и настапите.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -