fbpx
21.8 C
Skopje

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев меѓу жителите со цел лично да ги слушне нивните барања

АКТУЕЛНО

Градоначалникот на Општината Митко Јанчев се сретна со жителите на двете села и населбата Глишиќ при што се запозна со  нивните барања.

Во рамките на својата агенда за да ги слушне и на лице место се увери за потребите и барањата на жителите на селата од Кавадаречка Општина  градоначалникот Митко Јанчев денеска попладне ги посети селата Сопот и  Марена  и населбата Глишиќ.

При тоа со претседателите на МЗ  на лице место се запозна со тоа што моментно се гради овде  , откако е ова локална власт на чело со Јанчев, и реалните потреби на жителите.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -