22 C
Skopje

Хакирана страната на Борко Ристовски – има и „осомничени“ за кој би можел да го стори тоа?

АКТУЕЛНО

Драги пријатели, познаници, фанови. Мојата фан страна беше изминативе денови нападната, хакирана од непознати сторители (засега). Доколку сте добили било какви пораки од мојата фан страна со навредлива содржина сакам однапред да ви се извинам.

Изминатиов период добивав директни и индиректни пораки, „совети“ за тоа дека треба и мора да ја прифатам реалноста во однос на новото име на мојата земја (Македонија) и да намалам со моите постови каде експлицитно го употребувам името Македонија.

Па од тука би сакал да им порачам на сите тие советодавци. Никогаш нема да ја прифатам вашата реалност. НИКОГАШ!!! Мојата „борба“ за мојот углед, чест.. мојата Македонија допрва почнува.

Останете ми сите во добро здравје, чувајте ги вашите најближни и чувајте се себеси.

Dragi prijateli,poznanici,fanovi. Mojata fan strana bese izminative denovi napadnata,hakirana od nepoznati…

Posted by Borko Ristovski on Tuesday, April 7, 2020

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -