fbpx
10 C
Skopje

Хороскопскиот знак, кој секогаш го следи моќ, успех и среќа

АКТУЕЛНО

Се вели дека секој е кројач на сопствената среќа, но сепак и ѕвездите имаат големо влијание врз сето тоа.

На еден хороскопски сите врати му се отворени, треба само да знае како да го искористи тоа.

Овој знак е Стрелецот. Планетата која владее со овој знак е Јупитер – планетата на моќта, успехот и среќата. Овој знак, исто како и планетата владетел, е знак на среќа, веселба и егзотика. Секогаш подготвен за нова авантура со блескава насмевка на лицето. Нему му се отворени сите врати и ни една препрека на патот не може да го сопре.

Стрелецот е голем љубител на добрата храна, пијалаци и музика. Тој е вечен борец против неправдите, а пријателството претставува важен сегмент од неговиот живот. Неговиот млад дух е надополнет од убавиот надворешен изглед и спортската физичка градба.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -