fbpx
6 C
Skopje

Истражување покажало: Мажите кои имаат вакви жени се 10 пати посреќни од другите

АКТУЕЛНО

Општеството нѐ убедува дека крупните жени не се толку привлечни, но според научните истражувања, тие можат да ги направат мажите посреќни. Едно неверојатно психолошко истражување открило дека дебелките жени имаат посреќни мажи!

Според резултатите, мажите кои биле во врска со покрупни жени не само што биле среќни, туку биле 10 пати посреќни од останатите! Се чини дека буцките имаат повеќе добри особини за разлика од слабите девојки.

Тие се пољубезни и сакаат да јадат вкусна храна. Сите знаеме дека момците ги обожуваат девојките со кои можат да поделат убав оброк и заедно да уживаат во гурманското изобилство. Освен тоа, крупните девојки се и подобри готвачки! Патот до срцето на мажот е преку стомакот, се согласувате?

Истражувачите исто така откриле дека мажите се смеат повеќе кога имаат покрупни партнерки. Тие се чувствуваат послободни со нив, па затоа ги решаваат проблемите подобро и поефикасно.

Нареден пат кога ќе сакате да осудите некого поради вишокот килограми, сетете се дека крупните девојки можат да ги направат мажите посреќни. Не постои само еден тип убавина, туку илјадници различни и секој од нив е посебен и прекрасен на свој начин.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -