fbpx
22.8 C
Skopje

Јоци до Катерина Блажевска: Не го дрви во 500 реда, гукни кој се’ е пазарен од пратениците на ДПМНЕ со власта!

АКТУЕЛНО

Катерина Блажевска се бави со некои таму 20 пратеника на ВМРО кои ќе бојкотирале, а всушност се целосно небитни, бидејќи работата со референдумот е завршена и овие ништо нема да сменат. Не за џабе Зоки се шета во Америка.

Блажевска никако да гукне кој се’ е шитнат од ВМРО и уценет за да си ја спаси кожата од криминал.
Е, тоа е битно ! Добро, не добила абер за таков текст жената.

Туку, пишала она или не пишала, ќе ги дознаеме наскоро тие ликови. Мора да кренат рака и на суд да добијат компензација.

Ајде, Блажевска, гукни кој се’ е пазарен.
Ама лично со власта. Не го дрви во 500 реда.

ФБ СТАТУС НА ЈОРДАНКА ИВАНОВСКА – ЈОЦИ

 

https://www.facebook.com/joci.jocik/posts/10217018085824264?__xts__[0]=68.ARDaW6BHdKHAnQVJOSGq72B4LS7i7ZB27QXe204NPIX36sddrXZSC-HoccMxMuhVhuCVETte1dFjGCEb00R-d61y2nTo4kGxjgWowj-k-o-t2uLuglPgrcCpQqRWZCPt4nYORvhAkgyh_xJEKPWLyEAmPmvcTsV0LpWNzWmUn3ITLRN8OC1WkWw&__tn__=-R

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -