fbpx
30.8 C
Skopje

Јоци: Никола Димитров ги прогласи за непостоечки оние кои 2017 гласаа за нив

АКТУЕЛНО

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

“Според логикава на Никола Димитров, треба да се поништат минатите парламентарни, а и локални ( на кои апсолутно победи СДСМ ) со истите као непостоечки 400.000 малолетници, иселени, умрени, за кои дрнда Димитров.

Го пуштиле да се брука јавно со податоци од ракав за да го намалат шокот од референдумот. Бидејќи немаме попис од 2002.

Кое плачење, еј ! Агонија во сино. За греота.

Претходно плачеа ВМРО правел фалсификат. Сега ги прогласуваат за непостоечки оние, кои, гласаа за нив на локалните 2017 кога одзивот беше 58 отсто или околу 950.000 граѓани.”

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -