19 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Јоци за Мизрахи: Место да волонтира во Црвен крст како многу загрижена, она си куцка за избори и си тера кампања

Не се сеЌирајте, Рашел, уште си тера кампањи. Не ја разбудиле во реалноста. Умираат луѓе, она за ,,негативен изборен тест” збори по статуси.

Анимира вмројни со ,,причам ти причу”. Место да оди да волонтира во Црвен крст, ко врло веома загрижена, она си куцка за избори. Јак хумор. Богами.

Чекај, маци. Да извлечеме прво жива глава од корони, па ќе те праат пратеничка. И толку. Не се нервирИ, пишува Јоци во нејзиниот фејсбук статус.

Не се сеЌирајте, Рашел, уште си тера кампањи. Не ја разбудиле во реалноста. Умираат луѓе, она за ,,негативен изборен…

Posted by Jordanka Ivanovska-Joci on Saturday, April 11, 2020

 

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.