fbpx
10.8 C
Skopje

Каракамишева се огласи околу колумната на Петир

АКТУЕЛНО

Џабе им се објаснуваш Маријана, никогаш нема да те разберат затоа што едноставно не знаат што им зборуваш!
За нив ако си патриот е страшна работа, ако си ја сакаш својата татковина уште пострашна.

Тие ако им се даде можност сите патриоти би ги ставиле на бесилка затоа што во нивните глави патриотизмот е нешто многу лошо што мора да се искорени!

За нив слугувањето, поттчинетоста и системот на длабок наклон со задолжително “да шефе” на крајот упатен кон од нив помоќниот е девиза за успех во животот и стил на живеење!

Тоа се луѓе што го презираат својот народ, се гадат од својата држава, ја плукаат традицијата како што Рада го плукаше лепчето со сол во марамче, се гадат од историјата на својот народ! Тоа се зомбирани и чипирани луѓе кои реагираат само и исклучиво на странските наредби!
За нив националист има секогаш негативно значење, НИКОГАШ ПОЗИТИВНО!

За нив позитивниот НАЦИОНАЛИЗАМ е непознат поим, бидејќи ниту чуле ниту знаат дека позитивниот национализам е, всушност, патриотизам!

А ПАТРИОТИЗМОТ Е НАЈВОЗВИШЕНОТО ЧУВСТВО НА СЕКОЈА НОРМАЛНА И СОЦИЈАЛНО ОФОРМЕНА ЛИЧНОСТ!

ФБ статусот на Каракамишева се однесува на колумната на Петир

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -