fbpx
13.8 C
Skopje

Кога бевме под турско ропство немавме ни “Д“ од држава, па не го изгубивме идентитетот, а не пак сега

АКТУЕЛНО

ПУСТО ТУРСКО гласи ФБ статусот на генерал Стојанче Ангелов, член на коалицијата предводена од премиерот и претседател на СДСМ Зоран Заев.

Како се викала нашата држава додека била под турско ропство? А пред тоа? Ако Македонците останале Македонци тогаш кога сме немале ни “Д“ од држава, како тоа сега ќе го изгубиме нашиот македонски идентитет?

 

Покажете малку верба во нас Македонците, о вие, чеда исплашени македонски, стои во неговиот Фејсбук статус.

 

ПУСТО ТУРСКОКако се викала нашата држава додека била под турско ропство? А пред тоа?Ако Македонците останале Македонци…

Posted by Стојанче Ангелов on Friday, September 21, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -