fbpx
8 C
Skopje

Кога ќе видите за што станува збор ќе посакате веднаш да го имате – Жените полудеа по овој производ

АКТУЕЛНО

Дали ќе се најдете во некое смрдливо веце во некој клуб, ресторан, железничка и автобуска станица, па дури и дом на здравје, не морате веќе да трпите и да се воздржувате поради нехигиенските услови.

За вас тука ќе биде „Пипипоп“,кој се надеваме дека наскоро ќе пристигне и кај нас. Тој е специјален силиконски додаток наменет за жени кои не се во можност да извршат мала нужда во валкан тоалет.

Патентиран и усовршен „Пипипоп“ силиконски додаток на долниот веш кој на дамите ќе им пружи прилика да мократ стоечки во совршено хигиенски услови.

Тој доаѓа во неколку големини, за повеќекратна употреба, се пере во машина и крајно е едноставен за користење.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -