fbpx
13.8 C
Skopje

Колев: После година дена Влада знаеме како се вика министерот за правда

АКТУЕЛНО

Имаме „реален“ напредок во реформата на правосудството. После година дена Влада знаеме како се вика министерот за правда, г-ѓа Рената Дескоска. Ако работите се движат со вакво темпо, некаде 2036-2040 година ќе имаме шанси да се доближиме до европските стандарди во оваа сфера.

ФБ РЕАКЦИЈА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ГДУ ПО НАЗНАЧУВАЊЕТО НА Г-ЃА РЕНАТА ДЕСКОСКА ЗА МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА

Имаме „реален“ напредок во реформата на правосудството. После година дена Влада знаеме како се вика министерот за…

Posted by Petar Kolev on Monday, June 4, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -