fbpx
29.8 C
Skopje

Колев: Проблемот во нашето општество е што никој не сака работите да ги именува со реалните зборови

АКТУЕЛНО

,,Проблемот во нашето општество е тоа што никој не сака работите да ги именува со реалните зборови. Лошата вокабуларна диjагностика создава услови за непречен развој на паразитизмот кој успешно ја ишмукува општествената енергијата на граѓаните.”

 

 

,,Проблемот во нашето општество е тоа што никој не сака работите да ги именува со реалните зборови. Лошата вокабуларна…

Posted by Petar Kolev on Friday, August 24, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -