fbpx
22.8 C
Skopje

Лена Скопски: Лошо е што ние Македонците жалиме некој кога ќе замине – дури беше меѓу нас еден лајк не му стававме

АКТУЕЛНО

Лошо е, што ние на македонсково поднебје, сите сега го жалиме овој млад човек. А во ниту еден момент додека бил жив и се радувал на секој нов хит, ние не сме му отишле на настап, ниту пак сме ставиле лајк на неговата фб страница.

Сакам да кажам дека вреднуваме, само кога цовекот ке го изгубиме. Жалосно. И со Тоше беше слично.

Сега, што да се каже?

Почивај во мир Влатко.! Но кој ке прочита? Само тој што е жив. СОЧУСТВО ДО ТИЕ ШТО ГО ПОЗНАВАА, НА ОНИЕ КОИ ИМ БЕШЕ ДРУГАР. ПОСЕБНО ДО ФАМИЛИЈАТА!

Фејсбук коментар на Лена Скопски

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -