fbpx
15 C
Skopje

Љупчо Николовски: За ВМРО минималната плата беше само бројка, ние ја зголемивме од 9.000 на 14,500 денари а можеме и уште повеќе заедно со вас

АКТУЕЛНО

За ВМРО минималната плата е само бројка. Затоа беше 9.000 денари. Тие не знаат дека тоа за некого е целиот живот! Да зачуваш кров на глава, да ги школуваш децата, да ги нахраниш и облечеш…

Веднаш ја зголемивме минималната плата на 14.500 денари, а можеме и уште повеќе заедно со вас! #Можеме

Минимална плата и достоинствен живот

За ВМРО минималната плата е само бројка. Затоа беше 9.000 денари. Тие не знаат дека тоа за некого е целиот живот! Да зачуваш кров на глава, да ги школуваш децата, да ги нахраниш и облечеш…Веднаш ја зголемивме минималната плата на 14.500 денари, а можеме и уште повеќе заедно со вас! #Можеме

Posted by Ljupcho Nikolovski on Friday, June 26, 2020

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -