19 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Малагурски: Шведскиот модел за коронавирус без хистерија [видео]

Погледнете како познатиот политички новинар Борис Малагурски во детали го објаснува системот за борба против коронавирус во Шведска. Во доба на пандемија, швеѓаните не воведоа вонредна состојба ниту полициски час со кој се забранува слободата на движење на граѓаните.

Повеќе за овој либерален систем како и статистика за КОВИД-19 за Шведска во следното видео: 

Latest Posts

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.