19 C
Skopje

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Мицкоски: Граѓаните на Иловица и Штука ќе одлучуваат за рудниците

Во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните на Иловица и Штука ќе најдат дека тие ќе одлучуваат што ќе се случува со рудниците овде. Вие...

Мисајловски: Ѓорче Петров одбира обнова на Македонија

Мирче Ацев е едно од населените места во Ѓорче Петров каде што победничката атмосфера се чувствува на неколку денови пред 15-ти јули. Заедно со...

Беше предупреден – нуркал во океанот, а не видел дека го бркаат опасни животни

Драматично видео се појави на интернет, а снимено е со дронот на момчето Артем Ткаченко, кој уживал на Бхамите.

Стоел на плажа и со дрон го снимал океанот, а неколку метри подалеку во воата влегло момче и безгрижно почнало да плива и нурка.

На камерата јасно се гледа како кон момечто пливаат четири морски кучиња. Артем започнал да вика по момчето, па тоа за среќа ја слушнало галамата и брзо излегло од океанот.

Погледнете ја целата ситуација на видеото:

Latest Posts

Мицкоски: Граѓаните на Иловица и Штука ќе одлучуваат за рудниците

Во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните на Иловица и Штука ќе најдат дека тие ќе одлучуваат што ќе се случува со рудниците овде. Вие...

Мисајловски: Ѓорче Петров одбира обнова на Македонија

Мирче Ацев е едно од населените места во Ѓорче Петров каде што победничката атмосфера се чувствува на неколку денови пред 15-ти јули. Заедно со...

АКТУЕЛНО

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.