fbpx
15 C
Skopje

Можете ли да препознаете за каков модел на автомобил станува збор – кликнете на квизот и одговорете

АКТУЕЛНО

Кој е овој автомобил.

Фото

Понудени одговори: a) Buggati Veyron b) Vennighadi Slipstream в) Acura NSX a

Втор модел на автомобил – за кој станува збор?

Foto

Понудени одговори: а) Chevrolet, Toyota б) Seat, Honda в) Mazda, Alfa Romeo a

Трет модел – Дали ова е Ferari 488 GTB?

Фото

Понудени одговори: а) ТОЧНО б) НЕТОЧНО

Четврт модел – дали знаете каков модел е овој автомобил на фотографиите?

Фото

Понудени одговори: а) Q50, 3 Seriesа б) A6, Executive в) XE, Alabris 12

Тагирајте пријател во самата објава, да видите дали Вие или тој сте подобар во овој квиз.

Точните одговори на прашањата се: За првото прашање Acura NSX, за второто прашање Mazda, Alfa Romeo, за третото прашање одговорот е под б) НЕТОЧНО, за четвртото прашање точниот одговор е под а) Q50, 3 Seriesa

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -