fbpx
10 C
Skopje

Му останале уште 7 дена живот: Еве како ги искористил (ВИДЕО)

АКТУЕЛНО

На Дарен Шиск од Ванкувер докторите му дале уште една недела живот.

Пред тоа заминување бидејќи органите полека му откажувале поради зрачењето кое го примал пред 15 години.

Но кога работите се влошиле, му останаа само 7 дена живот. Тој и неговата најдобра пријателка знаеле што ќе направат. Соочени со кратко и болно време, направиле храбар чекор.

Неговата долгогодишна пријателка облекла бел фустан и во болницата направиле свадба која ја припремиле сестрите.

Но тоа не беше единствено што болницата направи за да му помогне. То силно сакал да го види своето внуче, но едностано нема да биде во состојба да го доживее породувањето на неговата сестра. Затоа пред нив организирал детето да го види на ултразвук.

Тој по тоа се вратил дома со својата нова сопруга, бидејќи во болницата и онака повеќе не можеле да му помогнат.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -