fbpx
13.8 C
Skopje

Најчитаниот весник Скопско Ехо добива и електронска верзија

АКТУЕЛНО

Еден од најтиражните весници во Република Македонија, Скопско Ехо добива и електронска верзија, односно сајт на кој ќе ги споделуваат своите содржини, со цел граѓаните да имаат уште поголем пристап до истите.

Скопско Ехо има 40. 000 печатен тираж а најголемиот дел од Скопјани се задоволни од содржините во истиот. “Скопско Ехо“ се дели бесплатно и може да се најде на вкупно 65 локации во Скопје.

Читајте ги на интернет бидејќи и таму се бесплатни на – skopskoeho.mk

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -