fbpx
14.8 C
Skopje

Официјални податоци: Ова е излезноста до 18:30 часот на референдумот

АКТУЕЛНО

Oд Државната изборна комисија попладнево на прес-конференција соопштија дека до 18.30 часот излезноста на референдумот е 34.09%.

Аеродром има излезност од 37.08%, Битола 32%, Брвеница 28.56%, Василево 26.62%, Велес 28.18%, Виница 23.72%, Гевгелија 39.86%, Гостивар 31.82%, Делчево 34.18%, Дојран 42.32%, Илинден 16.98%, Јегуновце 29.06%, Карпош 42.67%, Кисела Вода 29.23%, Кратово 31.37%, Куманово 33.97%, Липково 54.08%, Могила 21.19%, Охрид 27.23%, Пласница 44.01%, Сарај 65.59%, Сопиште 26.29%, Старо Нагоричане 20.31%

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -